resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4441
    kazandığı taraftar sevgisini çok iyi kullanan başkanımızdır.

    şimdi aklıma takılıp dillendirilmeyeni yazayım ;

    ünal aysal bir süre önce " telefonlarıma çıkmadı, dönüş yapmadı " söylemiyle ( konuştuklarının bir çoğunun gerçekle alakası yok ), galatasaray teknik direktörü fatih terim'in işine son vermiştir.başkandır, kendi tasarrufudur diyelim ve dışarıdan bir göz olarak olan biteni yorumlayalım.

    kulübün teknik direktörü kademe olarak başkandan sonra geldiğine göre makama saygı esas tutulmuş ve galatasaray başkanlık makamının saygınlığının suistimal edildiği bu kararla gösterilmiştir.galatasaray başkanına kimse yanlış yapamaz, başkanlık makamı kutsaldır ! buraya kadar tamam.

    yalnız işi karıştıran, bulandıran bir gelişme yaşanmasına rağmen ya dillendirilmedi, ya da gereği kadar konuşulmadığı için ben bunca takip arasında göremedim.

    hatırlayın, fenerbahçe başkanlık seçimlerinde m.a.aydınlar bir cümle kullandı ;

    " fenerbahçe şampiyon olsun diye play-off'u getirdim ! "

    m.a.a.'ın yönetim kurulu şu üyelerden oluşuyordu :

    göksel gümüşdağ, lutfi arıboğan, hüsnü güreli, kemal olgaç, erhan kamışlı , cüneyt tanman, yunus egemenoğlu , servet yardımcı, mehmet baykan, mehmet akif üstündağ, ergün tekin, erdal atalay, arif koşar, hakan kanık...

    hatırlayın, play off ilk duyurulduğunda hepimiz aynı şeyi düşündük, fenerbahçe'yi şampiyon yapmak, toparlanmasını sağlamak için süre uzatımı.

    lütfi ariboğan şu an yönetimde, en üst yönetimde.m.a.a.'ın play off kuralını " fenerbahçe şampiyon olsun " diye çıkarıldığını gayet iyi biliyormuş yani.

    şimdi benim anlamadığım galatasaray'ın menfaatlerinden daha mı önemli başkanlık makamının saygınlığı ?!

    yani galatasaray'a kazık atmak es geçilebiliyor ama başkana kazık haşa !

    bunun açıklamasını yapabilecek olan var mı ? ben bir nokta mı atlıyorum yoksa ?!

    ayrıca unutlmasın ki yakın zaman içinde galatasaray'ın para probleminin sonlandığı, sporsorluk gelirlerinin ve stad gelirinin üzerine gelen bir başkandır kendisi.

    ek olarak da çok az kişinin bildiği huylara sahiptir.ego vs. fatih terim'de sevmediğiniz ne kadar huy varsa fazlası başkanda mevcuttur.

    bilgim dahilinde kendisinde çeşitli sebeplerden sevmediğim şeyler olsa da ne olursa olsun başarılı olsun isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın