resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4439
    kendisine kurumsallikla ilgili akil verip, kurumsalligin kurallarini yazan arkadaslarin nasil bir kurumsal bir gecmise ve donanima sahip oldugunu da altina eklemesini istedigim, iyi kotu diye adlandirmadan ozhan canaydin'in galatasaraya. verdigi zararlari bilen biri olarak olmasinda fayda var dedigim galatasaray baskani.

    turkiye'nin %96si aile sirketiyken, dogru duzgun kurumsallasmanin turkiyedeki yabanci firmalarda bile olmadigi asikarken, nasil bir kurumsal arastirma icine girdiniz de, nasil bir donanima sahipsiniz ki kurumsallik tabimi yapiyorsunuz, bunu da aciklayin da bilelim. bu is 4-4-2 oynayalim daha iyi demeye benzemez kicinizdan element uydurur gibi kurumsalliktan ve gelecek planlamalarindan bahsedemezsiniz. eger illa fikrinizi savunacaksaniz da nedenlerini ortaya koyun ve altyapinizi, bu boku nereden ogrenip nasil bir tecrubeye sahip oldugunuzu da yazin ki yazdiginizi ciddiye alip adam yerine koyalim.
    daha universiteyi bitirmemis belki ona bile henuz gitmemis insanlarin kurumsalliktan bahsetmesi, kahvedeki amcanin kuantumdan bahsetmesi kadar ahmakca. herseyi en dogru sekilde bilmek zorunda degilsiniz, egitiminiz ve donaniminiz da olmadan bir fikir beyanet etmek de isteyebilirsiniz, madem oyle adam gibi bu boku bilmiyorum ama boyle boyle olsa daha iyi olabilir miydi acaba dersiniz. kicinizdan tanim uydurmazsiniz kuarks nedir, atom alti parcacigi nedir diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın