• 318
    yahu bu adamlara dortmund'un adamlarını aldığı için saydıran adamlar söz konusu galatasaray olunca "ee bastık parayı aldık" mantığına giriyor ya deliriyorum aq.

    şimdi hafiften bu adamların transferlerine baktım, son zamanlarında bundesliga takımlarından aldıkları oyuncular neuer, dante, mandzukic, götze, lewandowski şeklinde gidiyor. neuer'i alırken s04 ile pazarlık yapıp 25 milyon € ödediler. dante zaten bayern'den önce ünlü bir oyuncu değildi 5m'e almışlar onu da. mandzukic dünya kupası'nda parladıktan sonra 12m'e gitmiş. götze'yi buyoutuyla aldıl, lewandowski bedavaya geldi.

    burda proefesyonel anlamda suç teşkil eden bir şey yok. biz nasıl amrabat'a 8 verdiysek onlar gitmiş mandzukic'e vermiş. biz nasıl dany'i 4'e aldıysak onlar gitmiş dante'yi almış. nasıl burak'ı buyout ile aldıysak onlar götze'yi tercih etmiş. nasıl selçuk bedavaya geldiyse lewandowski de aynı yoldan bayern'e gitmiş.

    hani laf olsun torba dolsun diye konuşmak oluyor burda yapılan. biz aynı şekilde ligdeki tüm yerlileri toplasak orgazm olacak adamlar burda bayern'e laf ediyor. sonra anca televizyondan izliyoruz adamları işte.

    komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın