• 466
    bünyesinde ne kadar troll olsa da hala okumaktan hoşlandığım sözlüktür. sen herhangi bir konuda bilgi edinmek için konuyla alakalı makaleleri, çalışmaları, tezleri, kitapları v.s. okumaya üşen sonra da ekşi'de bombok bilgiler veriyorlar yeeaa diye yakın. bu durum oldukça ilginç geliyor bana. sanırım bu yüzden ülkede kişi başına 5 kitap değil, 5 kitaba 1 kişi düşüyor.

    ayrıca dikkatimi çeken bir başka nokta var. spor başlıklarında yazılanların çoğunun galatasaray sözlük'e kopyala-yapıştır yapıldığına ya da benzeri yazılarak taklit edilmeye çalışıldığına şahit oldum defalarca. bazen aynı entry'nin -alıntı- yazılmadan buraya da girildiğini görüyorum. ya hem orda hem burda hesapları var ya da çalmaktan hoşlanıyoruz. ancak kanıksadım artık bu durumu. çok tanınmayan köşe yazarlarının yazılarını yine -alıntı- ibaresi kullanmadan kendi yazılarıymış gibi yazanlar veya göz önünde olmayan bloglardan kopyala-yapıştır yapanlar bile oldukça revaçta.

    edit: ha bunların dışında nefret yuvası olduğu da doğrudur. ama çok da rahatsız etmiyor beni. biziz işte orda yazanlar. orda kullanılan iğrenç kelimeleri, hakaretleri 1 gün sonra kuzeninden, okuldaki arkadaşından hatta bizzat kendi ağzından* falan duyuyorsun zaten. en kötüsü dayın, amcan, enişten v.s geliyor hiç karı götürdün mü lan kerenacı diye ensene vuruyor. daha 4-5 aylık yeğenimin 'kamışa su yürüyo mu len' diye sevildiğini gördü lan bu gözler. cem yılmaz'dan alıntı yapmayı sevmem ama adam şu konuda haklı değil mi? 'cem'in filmi de çok küfürlü amına koyim ya' buyuz abi biz. buralarda istediğin kadar aristokrat takıl. iğrençlik tüm ülkenin bünyesine zehir gibi yayılmış.

    edit 2: (bkz: #1380007) arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş gündemle alakalı.

    ihbar editi: hay ihbarına. ya kardeşim bugün insanların büyük çoğunluğu bilgi yuvası olarak görüyor ekşi'yi. bende görülmemesi gerek diyorum. şu yazar, sen niye böyle yaptın, allah kahretsin seni demiyorum. cümlem tekil gibi olsa da genel konuşuyorum ben orda. başlıkta yazan başka bir arkadaşın entrysiyle tesadüfen çelişiyor olabilir. açıp 21 sayfa entry mi okuyacağım lan. az insaf ya. ihbar da ihbar. ihbar da ihbar. hay ihbarına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın