• 462
    sözlük formatının çoktan dışına çıkılmış oluşumdur.

    bundan 5-6 sene önce alacağınız bir ürün için, izlemek üzere olduğunuz bir film için, hukuki bir mesele için, bir sağlık probleminiz için bir ön araştırma mahiyetinde olan güzel bir sözlük sitesiydi.

    şimdi ise popüler kültürün esiri olmuş boş beleş insanlarla dolu. eskiden bilgili ve deneyimli insanlar yerini '' popüler olana bok atayımda bir şey biliyormuş gibi gözükeyim ''cilere bırakmış. ne bir şeyi beğenir, ne takdir eder ne de hakkını verirler. varsa yoksa küfür, eleştiri, dalgaya alma çabası.

    spor kanalı zaten rahmetli olalı çok oldu. bir futbolcuya kötü oynuyor diye bilmem ne çocuğu olduk. özel mesajdan küfürler yiyoruz.

    bilgisayar alacak olsanız ; '' asus almayın, hp'den elim yandı, toshiba denemeyin bile, samsungdan uzak durun, acer pişmanlıktır, lenovo alacak bir kez daha düşünsün '' gibi tavsiyelerle karşılaşırsınız. ve bu tavsiyeleri '' ekranın arkasındaki vidayı gevşek göndermişler, ölü pixel buldum, tuşu çıktı, garanti belgesini yanlış yazmışlar '' gibi komik nedenlere dayandırmışlar.

    özetle bok gibi bir yer oldu. hala kullanmamın tek sebebi ise ; belirli mevzular hakkında not tutmayı sevmemem. ekşi sözlük benim için o konuda bir arşiv niteliğini taşıyor sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın