• 54
    ceza sahası çevresinde, kaleye yakın mesafedekileri selçuk inan'ın, biraz daha uzak olanları da wesley sneijder'in kullanmasıyla çözülebileceğini düşündüğüm problem. ayrıca açıya bağlı olarak gelmesi halinde izet hajrovic de kullanabilir ara sıra. ancak öncelik top class frikikçi olan adamlarımızın olmalıdır.

    her nereden kullanılırsa kullanılsın drogba ve burak toptan uzak durmalıdır. çünkü maalesef bu arkadaşların yaptığı 50 denemede 1 kez atacağı golü izleyeceğiz diye barajdan dönen topları görmekten ciğerimiz soldu.

    uzak mesafedeki frikikler* de kesinlikle kaleye gönderilmemelidir. drogba'nın denemeleri maalesef fanteziden ibarettir. takımda en iyi kafa vuran adam 35-40 metreden frikik kullanılırken topun başında değil ceza sahasında olmalıdır. zaten duran toplardan az gol kaydediyoruz, en azından drogba gibi etkili bir hava topu silahını verimli kullanmalıyız. elin oğlu egemen korkmaz'la, mehmet topal'la gol atıyor biz ise drogba'yı topun başına geçiriyoruz. topun başında olması gereken isimler yine sneijder ve selçuk, kullanılan tarafa göre de izet hajrovic* olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın