• 308
    şu adamların yaptığını bir biz yapamıyoruz. adamların dünyada alamayacağı oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez, bilerek rakiplerinin en iyi oyuncularını kapıyorlar ki daha da rakipsiz olsunlar, ligi daha da domine etsinler. bu gün de lewa'yı aldılar, hem de bedavaya.

    işte biz de bu adamlar gibi olsak tolga, ömer toprak, gökhan töre, alper potuk, olcan, hatta zamanında 24m buyout ödeyerek arda'yı falan alsak şu anda yabancı sınırı diye bir şey kalmazdı. nando kulübeye çıkar tolga oynar, yeri geldi mi kanatları gökhan - arda yapar, selçuk'u alper'le dinlendirirsin. zaten arda - ömer - semih - selçuk - burak beşlisi türkiye'nin en iyi yerli beşlisi falan olur heralde.

    burda önemli olan aldığın adamların işe yaraması değil, rakiplerine alacak adam bırakmayıp psikolojik baskı kurmak. bu hamleleri yapsak aziz yıldırım tff'yi basıp yabancı sınırını kaldırırdı. biz yapamıyoruz bunu.

    helal olsun adamlara, ellerinde bir sıkıntı çıkmadığı sürece 10-15 sene ligi domine edecek bütçe - kadro - kurumsallaşma var. alman milli takımının yarısı bayern'de oynuyor. altyapı mükemmel. işte futbol bu.

    amına koyayım amrabat siktin bıraktın atağı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın