resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2211
    'niye girdin ya bu islere kral, nerden bulastin amk' diye serzenislere katilmamak elde degil. buyuk futbolcuydu, bizleri cok sevindirdi. 80 kusagi kendisini herkesten iyi tanir. cocukluk heyecanlarinin bircogunda kendisinin adi ve golleri vardir. ben buyuk hakan'i hep boyle hatirlamak istedim.

    ama gun geldi futbolu birakti. uzaklastirildi, kendisi birakti hikaye onemli degil. ben kendisi gibi bir futbolcunun futbola devam etmesini beklerdim. o oyle yapmadi, siyaseti secti. saygi duydum. akp'ye girdi yine saygi duydum. ama hep dusundum neden siyaset diye? zira ne mecliste gorunuyor pek, ne de siyaset ile ilgili bir durumun icinde bir konusma yaparken buluyoruz kendisini. tam tersi ligtv'de program yapiyor. e sormazlar mi adama madem siyaset ile ilgileniyorsun neden tv'de maraton gibi bir program yapiyorsun? biliyorum derdi para da degil, e o zaman niye?

    hep saygi duydum, vardi bir bildigi o kral dedim. yanilmisim. fethullah gulen'in kucagina oturmus malesef, baglamis at gozlugunu inem bilmez. olur da birgun karsima cikarsa 10 dakikasini alicam insallah. ne diim buyuk hakan, yolun acik olsun. sana beddua edemiyorum amk. harbiden edemiyorum.

    kral topcuydu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın