• 339
    https://twitter.com/...s/418078801789468672

    yanlış bir işe imza atmış topluluk.

    bu işe imza atan kişinin birçok galatasaraylı gibi yabancı futbolcuların 2-3 kelimeden ibaret ve telaffuzu berbat cümlelerini gülümseyerek izlediğine eminim. hal böyleyken fatih terim'in açık bir şekilde kötü olan ingilizcesiyle dalga geçmek en hafif deyimiyle büyük bir ayıp. fatih terim toefl derecesiyle gelmedi buralara!

    yine fatih terim'i maçları içinde yaşadığına en büyük kanıt olarak gördüğüm jest ve mimikleri üzerinden vurmaya kalkmak ergen tepkisini aşamıyor malesef. ben yaşanan ayrılık sürecinde hatanın büyük bir kısmının fatih terim'de olduğuna inanıyorum.yıldırım demirören gibi bir futbol fukarasıyla türk futbolunun geleceğini şekillendireceğine nasıl inandığını hala çözemediğim için kendisine çok kızgınım ancak bunların hiç biri bu işi sahiplenmem için bir sebep değil. hakikaten olmamış..

    ufak bir not: tekyumruk ve ona hakim olan sol siyaset üzerinden emek eleştirisi getiren arkadaşlar bir noktayı kaçırıyorlar. bu ülkede 40 yıl çalışıp fatih terim'in yarım yılda aldığı maaşı alamayan binlerce emekçi var. laf olsun torba dolsun diye konuşmasak nasıl olur acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın