resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4397
    madem sözlük bugün kendisi hakkında tartışma kararı kaldı ben de iştirak edeyim. artı yönleri eksi yönlerinden daha fazla olan ancak kredisi birkaç kötü maç sonrası bitebilecek futbolcumuz. drogba sadece forvet olarak incelenseydi evet gerçekten de hayal kırıklığı olarak algılanabilirdi. oyun zekası verdiği paslar ve fizik gücü yaptığı bazı laubali denebilecek hareketleri tahammül edilebilir kılıyor. drogba x bir oyuncudur diyebileceğimiz bir adam değil. maddelerle sıralamak gerekirse.

    - drogba bir know how transferidir. chelsea başarısı transfer edildi aslında. bir bilgi transferidir.
    - drogba garip bir fizik kondisyonu olan topçudur. adama maç başında bakıyoruz rakiple güreşirken çok da güçlü gözükmüyor. ancak adamın beşinci dakikadaki fizik gücü ile 90+5'teki fizik gücü arasında çok az bir fark var. o maçın başında yorulmuş adam bir de bakıyorsun ki 3 kişi sırtına almış gidiyor.
    - pasları, hava hakimiyeti, oyun zekası üst düzeyde ve özellikle sneijder'la uyumu ibretlik.
    - drogba uluslararası bir şöhret ve futbolu bıraktıktan sonra tıpkı taffarel gibi bünyemizde kalması gereken biri.
    - arkadaşlar şimdi bana kızacaksınız ofsayt manyağı yapacaksınız bana devamlı kaynak soracaksınız ve drogba'nın özel hayatıdır diyeceksiniz ama bilin diye söylüyorum drogba saha dışında da gayet aktif. sneijder'la beraber saha dışında da gayet iyi çalışıyorlar. yolanthe yenge duymasın... gerçi son 1 aydır iki oyuncu da saha içinde daha iyi durumdalar bunda mancini'nin de payı olabilir.
    - drogba'nın tek kötü yanı bize 3 sene erken gelmemiş olması. olsun buna da şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın