resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4395
    didier drogba hakkında buraya ne yazsam ne karalasam bilemedim. ülkesinde iç savaşı bitirmiş, kaptanı olduğu milli takımı tek başına dünya kupasına taşımış, times dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 kişisinden biri seçilmiş, 34 yaşında chelsea ile şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış vs vs. bir adamdır. daha aklıma gelmeyen nice başarıları olan bir idol. avrupa'nın en büyük takımları tarafından adı duyulduğunda bile korku salan bir adam.

    isminin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok. yukarıda yazdıklarım o'nun hakkında yazmak istediklerimin sadece %5'lik bir kısmı.

    duydum ki bazı arkadaşlar drogba'ya burun kıvırmış. yapmayın allah aşkına. drogba dediğin adam psikolojik üstünlük demektir. hayatımda sadece 1 kere galatasaray maçına gitme imkanım oldu. o da geçen yaz izmirde malaga'yla oynanan hazırlık maçıydı. cüssesini, fiziğini canlı canlı görünce ohaa diye tepki verdim. üstünde parçalı forma varken duygulandım, ağlamaklı oldum. sen gelmiş burun kıvırıyorsun. yapma güzel kardeşim. bu adam sahaya ceketini assa yine korku salar rakibe.

    varsın 35 yaşında olsun. çünkü drogba'n varsa her daim 1 adım öndesin demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın