resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4922
    kaptan trt 1'de yayınlanan stadyum programında süper ligin ilk yarısını değerlindirmiş. programı izlemedim fakat internette şöyle bir habere denk geldim.

    --- alıntı ---

    galatasaray'ın başarılı kaptanı sabri sarıoğlu, twitter üzerinden #sabriyesorun etiketiyle sorulan soruları ve sezonun ilk yarısını değerlendirdi.

    sabri'ye göre yılın 11'i

    muslera - gökhan gönül, semih kaya, manuel da costa, caner - melo, selçuk, scarione, sow, aatıf, burak şeklinde oluştu.

    kaynak: http://spor.haber7.com/...briye-gore-yilin-11i

    --- alıntı ---

    sabri yılın 11'ini değerlendirmiş kendine göre ama bu 11'e oldukça şaşırdığımı belirteyim istedim. nitekim drogba ve sneijder gibi takım arkadaşlarına yer vermemiş sabri. halbuki takımı sırtlayan ve ligin en kaliteli isimleri bunlar. buna rağmen selçuk ve burak gibi formsuz isimleri sırf arkadaşlıklarından dolayı ilk 11'e almış sabri.

    şimdi bu futbolcunun kendi tercihidir vs. diyebilirsiniz. ama burada galatasaray profesyonel futbol takımının kaptanından bahsediyoruz. kaptan dediğin tüm futbolculara aynı mesafede durması gereken biri olmalı. burada sabrinin kendine yakın hissettiği takım arkadaşlarını 11'e aldığını görüyoruz. bu gayet masumane bir 11 seçimi olabilir. ama daha önce sabri'nin, sneijder'in kullanmak istediği frikiği engelleyip topun başına selçuk'u geçirdiğine kendi gözlerimizle şahit olduk. bu olay olmasa sabri'nin kendi tercihi, kimseyi ilgilendirmez derdim.

    burada bir art niyet aramak istemedim ama içimdeki şüpheleri de dindiremiyorum. maalesef bazı futbolcularımıza da işlemiş bu yabancı 'yıldız futbolcu' düşmanlığı. medyadaki abilerinin gazlamasına geliyorlar herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın