• 54
    bu yazar gibi çağ dışı, yoz ve aydınlığa çok uzak insanlarla aynı takımı tutmaktan utanıyorum. muhalif hiç bir tavrı kabul etmeyen hazırdaki iktidar yancısı olduğu bariz, fakat galatasaray'lı olması biraz acayip. malum galatasaray kulübü aydınlanmacılık üzerine kurulmuştur. kendisi divan kurulu üyelerini, yöneticileri beyanatlarını araştırarak galatasaray'ın hangi tarafta yer aldığını tarih içerisinde bakabilir. kendisine hakaret etmek istemesem de, tahrik edici girdileri sabrımı zorluyor. istediği de, ona edilen hakaretler yüzünden şikayet edip yazarları sildirmek ya da ceza aldırmak. malum haziran ve temmuz sürecinde galatasaray sözlük moderasyonu bir çok kişiye bu minvalde ceza vermiş, bir süre de sözlüğü bu nedenle kapatmıştı. yancı bulması çok zor olmaz.

    kendisi gibileri kaale almak istemesem de otobüste, okulda, sosyal medya da her yerde varlar ve amansız bir savunuculuk içindeler. dolayısıyla cevap verme hakkı, ya da kendini ifade etme hakkı doğuyor. biz varız dediğimiz de " otobüste siyaset olmaz, tribünde olmaz, sözlükte olmaz" demeye başlıyorlar. o kadar sığlar ki bu insanlar, başkalarının söyledikleri her şey yanlış ya da gereksiz algısı yaratmaya çalışıyorlar. çünkü aslını biliyorlar işin. kulaklarını elleriyle tıkayıp "la la la la " bağırarak susturmaya çalışıyorlar insanları. nereye kadar gidecek ? nereye kadar insanları gerçeklerden uzak tutacaksınız?

    ağzı 2-3 laf yapan bu yazar gibi rantçı bağnaz tipler hep var. gayberiler kuzular kütahyalılar nagehanlar... olacaklar, olsunlar da. biz siz ve sizin gibilere tahammül ediyoruz yıllardır, bırakın bari de insanlar size haysiyetsizliğinizi yüzlerinize haykırsın. elbet devran dönecek, güç elinizden gidecek, ali ismail'in günahı gözlerinizden akacak. allah akıl fikir, yüreğinize azıcık da olsa insan sevgisi versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın