resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1772
    beşiktaş'ta parladığı, arsenal dedikodularının vs. çıktığı dönemde sözleşmesinde iyileştirme istediğine dair şöyle yaran bir başlık atmıştı güzide bir gazetemiz: gökhan zam!
    niyeyse bazı bazı aklıma gelir, güleyazarım.

    ahanda buldum haberi. asdfdfsa bayağı bomba ayrıntılar mevcutmuş yazıda.

    --- alıntı ---

    gökhan zam!

    yönetim harekete geçti bu sezon beşiktaş formasıyla gösterdiği başarılı performans sonrası milli takım’ın bankolarından biri haline gelen gökhan zan’a büyük jest... geçtiğimiz günlerde menaceriyle birlikte siyah-beyazlı yöneticilerle biraraya gelen başarılı oyuncunun sohbet arasında aldığı paranın azlığından behsetmesi, idarecileri harekete geçirdi. form grafiği giderek yükselen başarılı oyuncunun aldığı ücreti göz önünde bulunduran yönetimin, gökhan zan’ın aldığı yıllık ücrete zam yapmaya karar verdiği ifade edildi.
    çok gizli buluşma
    kulüp binasında gözlerden uzak gerçekleşen buluşmanın ardından harekete geçen yönetim, genç oyuncudan habersiz olarak bu oyuncunun maaşına zam yapma kararı aldı. bu zam olayını da oldukça gizli tutmayı planlayan siyah-beyazlı idarecilerin, takımda aynı gökhan zan gibi başarılı bir grafik çizen oyunculara yönelik benzer uygulama yapmayı karara bağladığı ifade edildi. bu arada benzer girişim de geçtiğimiz yıllarda gökhan keskin’e yapılmak istenmiş, bu oyuncuya önerilen son model araba teklifini ise deneyimli oyuncu nazikçe reddetmişti.

    --- alıntı --- **
App Store'dan indirin Google Play'den alın