resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 92
    bu transfer yapilmadan sag bek bolgesi veya stoper bolgesi yerlilestirilmeliydi.

    mevcut takimda zaten albert riera emmanuel eboue oynarken oynayamiyor. butun sene sabri sarioglu ile oynayamayacagimiza gore bu transfer acik acik yanlis bir transferdir .cunku bu arkadas sik sik yabanci sinirina takilacak veya kendisini oynatmak icin sabri gibi emre colak gibi isimlerden medet umacagiz.

    simdi gokhan zan-semih kaya ikilisi oynarsa alex de oynar diye dusunenler olacaktir. kadromuzda baska yerli stoper olmadigini hatirlatayim. omer toprak, serdar aziz, serdar tasci, giray kacar gibi oyunculardan en az 1ini almaliydik.

    bu hamle de dogrudan dany ve chedjou ikilisini cope atmak olur. elbette ki bu ikiliyi ben de begenmiyorum fakat profesyonel bir futbol takiminin toplamda 10m euro eden iki oyuncuyu hic oynatmayacak kararlar almasi dogru degil.

    kisacasi eger bu arkadasi aliyorsak kavga dovus alacagimiz yerli oyuncu tarik camdal degil bir sag bek oyuncusu veya stoper oyuncusu olmaliydi.

    edit: tarık çamdal'ın asıl mevkisi sağ bek-orta saha diyen arkadaşlar olmuş. bunu da ekleyeyim.

    o halde kendisi ile birlikte tarık alınacaksa bu bu sezon için doğru bir transfer olur. fakat seneye 5+0+3 ile oynayacağımızı düşünürsek 7 milyon euroyu yarım sezonluk bir futbolcuya heba etmek skandal bir karar olur.

    kısacası sadece sağ bek bölgesini yerlileştirmemiz yetmez. stoper bölgesini de yerlileştirmeliyiz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın