resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1428
    http://amkspor.com/...ifa-edebilir-235572/

    --- alıntı ---

    beşiktaş’ta fikret orman yönetiminin bir türlü açıklamadığı demirören’in başkanlık yaptığı 8 yıla ait denetleme raporunun galatasaray kulübü’nün eline geçtiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
    kartalhaber.com’da yer alan habere göre; yaklaşık 1.5 yıl önce fikret orman yönetiminin ernst and young şirketine hazırlattığı rapor bilinmeyen bir nedenle bir türlü açıklanmıyordu. ancak beklenmedik bir gelişme oldu. demirören aleyhinde birçok yolsuzluğun olduğu iddia edilen rapor kulüp içerisindeki biri tarafından galatasaraylı yöneticilere sızdırıldı. raporu inceleyen galatasaraylı yöneticilerin bu raporu açıklamaya hazırlandığı iddia edildi.
    demirören her an istifa edebilir
    bu gelişme karşısında büyük şoka uğrayan futbol federasyonu yıldırım demirören’in geçtiğimiz gün çocukluk arkadaşı olan yakın dostu fikret orman’ı arayarak denetleme raporunun sızdırılması ile ilgili bilgi aldığı iddia edildi. dün futbol federasyonu’nun istinye’deki binasında da yakın dostlarıyla bir araya gelen demirören’in istifadan son anda vazgeçtiği belirtildi. ancak raporun açıklanması durumunda demirören’in federasyon başkanlığından istifa etmesi bekleniyor.
    yönetim köstebek ariyor
    demirören dönemine ait raporların sızdırılması beşiktaş yönetimi’ni zor durumda bıraktı. demirören ailesi’ni karşısına almak istemeyen beşiktaş yönetimi’nin raporu kimin sızdırdığını araştırıyor. yönetim kurulunun geçtiğimiz dönemde yöneticilik yapan bir isimden şüphelendiği sızan bilgiler arasında. yönetimin bu konu hakkında çalışanlarla toplantı yapacağı belirtildi.

    --- alıntı ---

    haber doğru gibi durmuyor. böyle bir rapor olsa çoktan medyaya servis edilirdi. ancak doğru ise yolsuzluk çıkarsa şaşırır mıyız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın