resim
Luis Alberto Suárez Díaz
Takım:Miami
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Uruguay
  • 275
    liverpool yıllar sonra bu kadar yüksek sesle sampiyonluğu dillendirebiliyorsa bunun birincil sebebi kendisi. atıyor attırıyor bu sene suarezin senesi olacak şimdiden belli ki. premier lig ise senenin sonunda kendisine ve mesut özile cok sey borclu olacak. yıllardır la liganın arkasında kalan premier lig bi anda mesutun arsenali suarezin de liverpoolu zirveye tasımasıyla 4 takımın toplamda sadece 3 puan fark ile sıralanıp kıyasıya yarıştığı o eski şaşalı günlerine yeniden geri döndü.

    suarez de umarım liverpoolda kariyerine devam eder. cunku artık ezberlenmiş takımların ezberlenmiş oyunclarından bıktık. yıllarca aynı oyunuyla izlediğimiz barcelona suarezli olsa ne olur olmasa ne olur. oyun yine aynı oyun olacak. koskoca avrupa futbolu 3 tane takımın tekelinde kalacağına mesutlu arsenal gibi suarezli liverpool gibi farklı tatları tekrar bünyesinde barındıran bir hüviyete bürünürse daha cekişmeli maçlara ve seyir zevki daha yüksek turnuvalara sahip olur.

    unutmayın ki biz de drogbalı galatasarayız. drogba cok iyi sabri ona ayak uyduramıyor diye drogba galatasarayda oynamasın diyip bizden kopartmak gerek bu düşünceye göre. halbuki 1 yıldır drogabalı galatasaray avrupa futboluna yeni bir iz bırakmakta ve böylesi çok daha güzel.

    liverpool da umarım acilen paraya kıyıp 2 tane üstdüzey oyuncu serpiştirir gerrard ve suarezin yanına ve bu seneyi zirvede bitirir. cunku suarezin bu performansı şampiyonluğu hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın