resim
Luis Alberto Suárez Díaz
Takım:Miami
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Uruguay
  • 273
    kendisi yükselişe geçmek isteyen liverpool kalibresinde bir oyuncudur. geçtiğimiz senelerde liverpool, bu seneki gibi bir çıkış yakalamış ve bunun üzerine muhabirler tarafından steven gerrard'a 'bu sene büyük bir sürprizi gerçekleştirdiniz' minvalinde şeyler sorulmuştu. gerrard da 'biz hull city değiliz ve bu da bir sürpriz değil' demişti.

    liverpool, hull city değildir. doğal olarak kendisi de yükselişe geçmek isteyen liverpool'a fazla falan değildir. nasıl ki ligi sekizinci ve eksi averajla bitirmiş bir galatasaray ya da 14 yıl şampiyon olamamış bir galatasaray, herhangi bir takımla mukayese edilemez. nasıl ki o seneyi kağıt üzerinde ikinci, vicdanlarda şampiyon bitirmiş bir trabzonspor'un futbolcuları dahi galatasaray'ı tercih ediyorsa kendisinin liverpool tercihi de bu kadar normaldir.

    http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/...871_1476386378_n.jpg

    taraftar bu hale gelmiş olabilir, ama liverpool hala daha futbolcular için en az arsenal ve tottenham kadar cazip bir klüptür. hele ki başında brendan rodgers ve böylesine bir projeye bağlı yükseliş söz konusuyken.

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın