resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9065
    kendisi yokken 2 yılda 2 şampiyonluk yaşadık ve 2 süper kupa kazandık, şampiyonlar ligi'nde 2 kere gruplardan çıktık ve 1 kere çeyrek final oynadık bu sene ise yolumuza devam ediyoruz.

    böyle baktığımızda eksikliği bizi pek etkilememiş gibi görünse de özellikle 2011-2012 sezonunda bir anda gidişi ile apar topar yerine alınan albert riera'dan bir sol kanat performansı göremedik hatta o sezon performans bile göremedik. kendisine yapılan yıllık 2.9 milyon euroluk anlaşma da apayrı.

    2012-2013 sezonunda ise şampiyonlar ligi'nde riera'yı sol bek kullanarak bu transferden faydalanmış olduk.

    fakat kendisi gittiğinden beri kendisi gibi hem solda hem sağda hem de ortada her sistemde oynayabilen bir türk oyuncumuz olmadı yabancıyı da yeni aldık henüz ham(bruma). wesley sneijder transferine kadar da selçuk inan'ın ayağına bakan bir takımdık. yaratıcı oyuncu sıkıntımız vardı.

    şu an kadroda olduğunu düşünüyorum da en basitinden stsl için şöyle bir kadro kuruyorum,

    ---------muslera---------
    eboue-semih-zan-hakan
    -----melo--selçuk-------
    bruma--sneijder-arda
    ----------drogba---------

    yedekler:umut,burak,yekta,ceyhun,sabri,eray

    gol atamayacağımız bir takım yok, 2 yesek 5 atarız. "sneijder sakatladı desek arda var" deriz, "selçuk yok" desek "arda var" deriz, "bruma yok" desek "arda var" deriz.

    işte kendisinin eksikliği yabancı sınırlaması olan yerde böyle bir şey demek.

    acun, emre vb ilişkilerini sevmesem de benim bile en yakın arkadaşlarımdan fenerli olanlar var, fenerli kafası tanımına uyan.

    yani biz rahatsızsak, fenerlisi de rahatsız olsun emre'nin galatasaray kaptanı ile yakın olmasından. bizim burada rahatsızlığımız hep 2.emre belözoğlu vakası korkumuz. buna karşı içten içe aldığımız bir önlem, bir savunma şekli.

    bu saatten sonra galatasaray'a jübilesi için bile gelmesin çok önemli değil, seviyorum arda'yı ama benim için iyi bir taraftar demek arda öyle de kalacak, bizim çocuğumuz çok başarılı olsun barça'da, manchester'da oynasın ama bana 24-30 yaşındaki arda lazım ki avrupa kupası kalksın o ellerde. kariyerinin sonunda ülkemde ailemle istanbul'da iyi para kazanayım demek için gelecek olan değil.

    yolu bahtı açık olsun galatasaraylı arda'nın. herkes seçimini yaptı, yoluna bakıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın