• 17742
    "nathan jawaive jamont gordon bu sezon dönmeyecekler. doktorlar jawai'nin en az 6 ay oynamasına izin vermediler. ersin dağlı ve markoishvili ameliyat oldular. tedavileri hala sürüyor. yaklaşık 2 ay sonra takıma dönecekler."

    "henry domercant'ten istediğimiz katkıyı alamadık ama önümüzde daha çok maç var. bize kazandıracağı maçlar olacaktır. sakatlıklardan sonra carlos arroyo'nun üstüne çok yük bindi ve rakipler ona baskı uygulamaya başladı.ancak ender arslan döndükten sonra o da rahatladı. artılarını ve eksilerini bir araya koyduğumuzda artıda bir isim. arroyo ve ender ikilisi bize savunmada bazen zaaf olabiliyor ama hücumda çok yardımcı oluyorlar."

    "top 16 için transfer düşündük. ancak türkiye ligi'nde oynayamayacak olması bizim için büyük bir dezavantaj. şu an için takımın daha iyi olması için uğraşıyoruz. eğer ileride çok ihtiyaç olursa transfere bakarız. daniel hackett ile ilgilendik. onunla ve siena'yla görüştük ama şartlarda uyuşamadık.siena yüksek bir bonservis istiyordu, hackett da sezon sonu nba'e gitmek istiyordu.bu yüzden bu transfer olmadı. hayırlısı olsun."

    "karşıyaka'yla geçen sene bazı olaylar yaşadık karşılıklı. ben açıkçası bunun bittiğini düşünüyordum. ancak karşıyaka protokol tribününde murat özyer'in yumruklanması hoş değildi. ufuk sarıca'yla biz kardeşiz. oyuncular için de bu geçerli. onlar da o gün çıkan olaylara şaşırdılar.artık bunların bitmesi gerekiyor. gerekirse taraftar grupları buluşsunlar, konuşsunlar anlaşsınlar. iki taraf arasında kavga da olabilir ama sonunda uzlaşır, barışırsın. kan davasına döndürmeye gerek yok bunu. "

    "tüm milli takımlarda özellikle bireysel sporlarda devşirmeye karşıyım ama 14-15 yaşında türkiye'ye gelip türk vatandaşlığını benimsemiş bir çocuğu kazanmamız lazım."

    "top 16'da zor bir gruptayız ama diğer grup daha zor. zaten top 16 seviyesinde oynuyorsunuz, bu normal. hesaplarıma göre 8 ya da 9 galibiyet alırsak gruptan çıkıp son 8'e kalırız diye düşünüyorum. euroleague şampiyonunu bugünden tahmin etmek zor ama real madrid şimdilik favori. zorlu bir rakip olacak. şu anda euroleague bazında maccabi'ye konsantre olacağız. maç maç gideceğiz, madrid maçına sonra bakacağız. maccabi her sezon yabancı oyuncularında değişiklik yapmalarına rağmen sürekli son 8'e kalmayı başarıyorlar. başlarında çok iyi bir antrenör var. hızlı bir basketbol oynuyorlar. kendi evlerinde de çok tehlikeliler.ancak kadro kapasitesini bizim üstümüzde görmüyorum maccabi'nin. perşembe akşamı iyi bir atmosferde kazanmak istiyoruz.euroleague top 16 maçlarında taraftarımızın çok iyi bir atmosfer oluşturacağını düşünüyorum."

    "chelsea'yle ilgili birşey diyemeyeceğim. mancini'nin kuradan önce chelsea'yi istediğini duymuştum.tarihlerini bilmiyorum ama o maçlara da gitmeye çalışacağım."

    ergin ataman *
App Store'dan indirin Google Play'den alın