• 221
    yönetimi boş boş konuşup kafa siken kulüp.

    basın sözcüsü sıtkı saraç demiş ki "tarık'ın galatasaray ile görüştüğü ve bu kulübe imza attığını duyduk. galatasaray'ı spor ahlakına sığmayan bu davranışından dolayı kınıyoruz"

    bu açıklamaları kanun önünde ters domaltıp düz sikerler, akıllı olun. siz kimsizniz de bize ahlak öğretiyorsunuz lan? kurallar önünde bizimle görüşmesinin, imza atmasının hiçbir engeli olmayan futbolcuya bizimle imzaladı diye kadro dışı bırakıp 14.500 euro para cezası kesen sizsiniz. neye dayanarak verdiniz bu cezayı amına koduğumun ahlak bekçileri? alper potuk'u söz verdiğiniz takıma değil de son daikkada fener'e satarken nerdeydi etik anlayışınız, spor ahlakınız sikikler?

    kurallar açık ortada, sen sözleşme yapmazsan gelir ciğerini bile söker alırım elinden aq. utanmadan meclisten bu tip olayları engelleyici kararlar çıkmasını bekliyorlarmış bi de.

    ya yemin ediyorum elimde olsa galatasaray'ı alır izlanda'ya giderim amk. yansın tüm türk futbolu ya. yabancı sınırlamalarınızla, şikelerinizle, muhtarlık yönetir gibi kulüp yönetenlerinizle bokunuzda boğulun amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın