resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3766
    formsuzluğunun sebebi basit oynamaktan vazgeçmesi ve sürekli direkt pasları düşünmesinden ötürü ortaya çıkıyor. koşu mesafesi grafiği de inanılmaz derecede dalgalı. trabzonspor maçında gayet enerji sarf ederken gençlerbirliği maçındaki ruhsuzluğunu herhangi bir şekilde açıklamamız mümkün değil.

    form tuttuğu zaman da göze batmayan en önemli sorunu ortaya çıkıyor. topsuz alandaki koşuları, kaçışları ciddi anlamda etkisiz selçuk inan'ın. bu eksiği kapattığı maçlarda da efsane oynuyor dikkat ettiyseniz. ilginçtir bu sene selçuk'un topsuz alandaki oyunu ciddi anlamda kötü.

    burak ile selçuk'un çok yakın arkadaş olduğu ve gece alemlerinde sürekli bir şekilde yer aldıkları malumunuz. bir futbolcunun gece dışarıda takılması, hatunlara kucak dansı yaptırması vs hiç kimseyi ama hiç kimseyi alakadar etmez ki o kadar para kazanan kişinin eğlenmemesi inanılmaz da garip kaçar. ancak bu eğlence anlayışınız size fiziksel anlamda bitkinlik veriyorsa ve işiniz de fiziğe dayalı bir işse ve bu işi hakkı ile yapamıyorsanız o noktada soru işaretleri ortaya çıkmaya başlar. bu soru işaretlerinin ışığında selçuk inan veya burak yılmaz sorgulaması doğuyor zaten. sezon öncesi kampı inanılmaz rahat bir şekilde geçirip, üstüne arsenal'i ve fenerbahçe'yi yenip havaya girince sezon içinde bu tarz sıkıntılarla karşılaşmamaları anormal kaçardı.

    selçuk iyi oyuncudan öte büyük oyuncudur benim gözümde. tekniği, pas görüşü, oyun zekası, şutörlüğü, kondisyonu tartışmaya açılır; konuşulur da. ancak selçuk inan büyüklüğünden hiç bir şey kaybetmez. bizi dipten alıp en yukarıya kaldıran bir futbolcuya barış özbek, mustafa sarp muamelesi yapmak da acımasızlık olur.

    ocak ayında kondisyonunu tekrardan toparlar inşallah da eski selçuk inan'ı görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın