• 520
    --- alıntı ---
    galatasaray'la görüşen tarık çamdal kadro dışı
    galatasaray spor kulübü'nün ara transfer dönemi gelmeden anadolu takımlarının sivrilen isimleriyle transfer görüşmesi yapması, oyuncuların kafasını karıştırması ve ardından da kulüplerince kadro dışı bırakılmalı geleneğine bir yenisi daha eklendi.
    --- alıntı ---

    bak bak bak laflara bak. arkadaş yok mu yönetimin hiçbir gücü? yani o kadar rahatlar o kadar serbestler ki bunları yazabiliyorlar.

    artık yönetimimizin bir şeyler yapması lazım. yeter yani cidden yeter. şikede bile susuyoruz amk yok iyi niyet ehe mehe falan böyle olur mu arkadaş? yani artık nasıl hiçbir şey yapmıyorsak adamlar her gün bu kadar rahat bu haberleri yapıyorlar.

    son zamanlarda iyice coştular eskiden bu kadar da değildi.

    ahmet çakar gs manu maçında şike yaptı ehe mehe diye geziyorken yapıştırdın surata tazminat davasını bak ne güzel o zamandan beri bir kere bile galatasaray ile şikeyi aynı cümlede hatta aynı paragrafta kuramadı.

    zamanında ahmet çakar'a erman toroğlu'na bazı zatların yaptıkları gibi git topuğundan vurdur demiyoruz tabii ki. gayet de kanunlar çerçevesinde bunlar susturulabilir. tamamen olmasa da en azından böyle taşak geçercesine haberler yapamazlar. anlamıyorum bu kadar da mı aciziz abi? ya da bu kadar da mı umursamazız?

    millet bunların haberlerine inanıyor. bunların haberlerini doğru kabul eden taraftar sayımız çok fazla, sözlükte bile bir sürü var. adam yapıştırmış fotomaç linkini bak bak yönetime napmış !!!111birbir diye saydırıyor amk. sonra camia karışıyor saçma sapan işler oluyor. hayır yani bize etki etmese tamam konuşsunlar istedikleri gibi bik bik desen anlarım da, görüyorsun direk bizi engellemek için uğraşıyorlar ve harbiden de başarıyorlar arkadaş.

    bu olay yeni oyuncu transfer etmek kadar önemli bir şey. sürekli camia içinden birini gazlıyorlar sürekli taraftarı gazlıyorlar. sonra ateş olmayan yerden duman çıkmaz bak milliyet hürriyet fanatik fotomaç papia solo hepsi aynı şeyi yazıyor :( diyip camia karışıyor arkadaş. sadece gazetede yapılan haberle de değil, muhabirleri müdürleri direk yönetimden adamlarla falan konuşuyor bak bu böyle dedi falan diye saçma sapan işler.

    şu saçmalığa artık bir son verilsin, verilmeli. bu konu tarık çamdal transferinden falan da daha önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın