resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2135
    http://www.sabah.com.tr/...loryada-yogun-trafik

    --- alıntı ---

    galatasaray'da gidecekler listesinin başında florya'da yumruklaşan dany ve engin baytar ikilisi var. roberto mancini'nin saha ortasında yaşanan bu gerginliğin ardından iki oyuncunun da biletini kestiği ve engin için "yetenekli ama futbol oynamaya niyeti yok" dediği biliniyor.

    --- alıntı ---

    mancini kendisi hakkında yetenekli ama futbol oynamaya niyeti yok dediği oyuncumuz. haber doğru ise engin'i seven biri olarak az bile söylemiş diyebilirim. ancak yabancı sınırı, gelecek oyuncuların engin kadar yetenekli ve futbol ayağının olmayacağı hesap edilmeli. yönetim engin için özel bireysel koç tutmalı gerekirse maliyetini engin'in alacağından düşmeli.

    sorun; engin kendini yönetemiyor. çözüm; gönderelim olmamalı. çözüm bu adam kendini yönetemiyorsa 24 saat bireysel koçluk yapacak akıllı birinin emrine verilmeli. hıncal uluç prekazi için hocanın izin vermesi halinde burak yılmaz'a faydalı olabileceğini yazmış. yönetim izin versin prekazi boş vakitlerinde engin'den sorumlu olsun. engin 2. prekazi + muhammet altıntaş + çingene arif karışımı topçu olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın