resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1371
    ceyhun gülselam ve yekta kurtuluş'tan sonra furkan özçal'ı da önümüzdeki sezon için kazanma ihtimali bulunan teknik direktör. artık haber doğru mu değil mi bilmiyorum fakat ilginç olduğu kesin.

    --- alıntı ---

    karabükspor-fenerbahçe maçını florya metin oktay tesisleri’nde yardımcıları ile beraber izleyen teknik direktör roberto mancini’nin, karşılaşmanın en iyi isimlerinden biri olan furkan özçal’ın, galatasaray tarafından karabük’e kiralandığını öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadığı ortaya çıktı.
    italyan hocanın, lider fenerbahçe’yi 2-1 deviren karabük’ün en başarılı isimlerinden biri olarak dikkat çeken 23 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak “furkan yetenekli görünüyor. onunla ilgili detaylı araştırma yapın. ilginç özellikleri var. gol bölgesine çok iyi koşular yapıyor. biraz şansı olsa goller atacaktı. oyun zekası da üst düzeyde” ifadelerini kullandığı ancak aldığı yanıt karşısında hayrete düştüğü öğrenildi.
    sarı-kırmızılıların, “furkan özçal zaten galatasaray’ın futbolcusu. bu sezon kiralık olarak karabük’te oynuyor” ifadelerini kullandığı, mancini’nin ise “bu bir şaka galiba!” diyerek, yaşadığı şaşkınlığı dile getirdiği ifade edildi. italyan teknik adamın, karabükspor’un sol beki ishak doğan’ı da çok beğendiği belirtildi.

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın