resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3764
    geldiği ilk sezon gibi değil, hatta ikinci sezonu gibi de değil. bunu kabul etmeliyiz. ama eboue yerde yüzünü tutuyor, burak ofsayt, sabri vurdu aut iken takımın felipe melo ile birlikte sahanın her yerine basan oyuncusu olduğunu unutmamalıyız. burak veya sabri'ye bir lafım yok, onlar da ellerinden geleni yapmak için uğraşıyorlar ama sabri sağ kanat bölgesinde aktif durumda ister bek olsun ister ileride oynasın, burak ise 3.bölge denilen alanda aktif bir oyuncu. burak'ın son zamanlardaki hırslı futbolu sayesinde özgüveninin yerine gelmesi ve gollerini sıralamaya başlaması da sevindirici.(u: eboue için laf ediyorum ama nerede la geçen senelerdeki eboue?)

    selçuk ise hem ileriye gidiyor hem geriye, bölge ayrımı olmadan oynamak zorunda pozisyon itibariyle dün oynanan 22 aralık 2013 galatasaray trabzonspor maçında da atağa çıktı,şut çekti, savunmaya geldi, yardım etti, atak başlatmaya çalıştı. kısacası elinden geleni vermeye çalıştı. kornerlere çalışması gerektiğini ben de düşünüyorum ve yanlış hatırlamıyorsam en son düzgün attığı korner sanırım ali sami yen arenada oynadığımız manchester united maçında idi, daha doğrusu ön direği geçen ortası diyeyim. zaten orada da çok etkili bir alana gönderdiği için golü bulmuştuk. dün oynanan maçta dikkat ettim, albert riera ortega da ön direğe orta açtı, wesley sneijder de. genel olarak oyuncuların duran toplara çalışması gerekiyor, bu sene frikiklerden de çok az gol bulduğumuz düşünüldüğünde, umarım kamp döneminde roberto mancini, bu oyunculara, duran top çalışmaları da yaptırır.

    şu ana kadar benim için asist ve gol sayısı dışında gayet iyi oynadı, umarım kamp döneminde göstereceği performans ikinci yarıda kendisine gol ve asist olarak dönecektir. hamit altıntop da dönerse ikinci yarı başlarken kendisi için daha avantajlı bir durum oluşacak diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın