resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4853
    bugün kendisini bir kez daha izledim ve şuna karar verdim ki sabri doğru zamanda doğru şeyleri yapmak istiyor ama istediklerini yapamıyor. oyun zekası aslında düşündüğümüzden daha fazla. hatta bir tık ekstrasını da düşünüyor. 22 aralık 2013 galatasaray trabzonspor maçında 2-3 kere sol kanada sağ dışla uzun pas atmak istedi, hepsi de doğru pas seçimiydi, pasın atılması gereken şekil (sağ dış)a kadar. ama atamadı - daha doğrusu biri kısa düştü, biri başka yere gitti, birini de rakip kesti. uzun pasları mükemmel atan biri - örneğin melo - aynı pası görse çat diye atar ve atak başlatırdı mesela.

    sabri doğru aksiyonu seçti ama yapamadı yani. bence adamın oyununun özeti bu. genel olarak bir "yapamıyor" durumunun olması da çıldırtıyor taraftarı tabi.

    örneğin sabri her maç en az 2 kere falan dönen topa, seken topa gelişine vurur. doğru zamanda doğru yerde yani, topa iyi vuran adam olsa doğru da aksiyon. isteği ile kısıtlı yeteneği birleştiğinde ortaya zaten şöyle bir şey çıkıyor. http://www.youtube.com/watch?v=dDwTk8_6QK8
App Store'dan indirin Google Play'den alın