• 19
    öncelikle;

    (bkz: #1366253)

    (bkz: #1369997)

    sağduyulu ve bilinçli yazarlar bugün haklı olarak tepkilerini dile getiriyorlar fakat ben de hazırlıklıydım ve işi keyif kaçırıcı durumlar bir kenara nesnel ve istatistiksel temellere de dayandırmak için bugün ufak bir operasyon düzenledim.

    22 aralık 2013 galatasaray trabzonspor maçında üşenmedim tek tek saydım; biliyorum alenen isimlerini verdiğim için uğrunda savaştığım amacın tersine hizmet etmiş gibi olacağım fakat işin bokunun çıktığını net olarak ifade etmek ve sallama sayılar üzerinden konuşmamak için bunu yapmak zorundaydım. maçın başından itibaren ekrana yansıtılan sanal reklamların sayısı ve tüm bunların elebaşı olan asıl suçlu lig tv en başta olmak üzere reklam veren boykot edilesi, ambargoların, protestoların en büyüğünün uygulanası şirketler aşağıdaki gibidir;

    ilk yarı:

    akbank, iş bankası, opet, vestel, dominos, schneider elektrik (3), durex, mapfre, medline (3), bimeks, kiğılı (3), genpower (2), citröen, mondial, aksa, dyo, kale kilit, lassa, aras kargo, hyundai, sanyo, daikin, hepsiburada.com, total, isuzu, pekpan, renault, didi (2), çaykur, denizbank şeklinde olmak üzere 39 adet.

    ikinci yarı:

    kadoil, aytemiz, fiat, hafele, toyota, ariston, vestel, kiğılı (2), schneider elektrik (2), aksa (3), genpower (2), didi (3), fawori (3), mapfre, aras kargo, lassa, çaykur (3), pocell (3), kale kilit, hepsiburada.com, arçelik, mondial, denizbank, dyo, renault, copa olmak üzere 40 adet.

    yani yaklaşık her 1.125 dakikaya 1 adet sanal reklam düşüyor. gerçekten şaka gibi...

    bu arada özellikle belirtmeliyim ki trabzonspor'un kritik golünün tekrarı pozisyonu anlamamız açısından çok önemliydi fakat maalesef başımıza şu geldi;

    https://pbs.twimg.com/media/BcHOauUIAAAKirI.jpg

    küfürlerimi ve tepkilerimi tekrar tekrar yazıp kendimi üzmek ve sinirlerimi bozmak istemiyorum, zaten önceki yazılarımda yeterince saydım sövdüm fakat bence konuya hakim arkadaşların önderliğinde bu konunun ciddi ciddi üzerine düşmemiz lazım. şu yapılan şey izleyici alenen terbiyesizlik etmektir, zulümdür, açgözlülüktür, tüketici haklarını ve ahlaklı yayın ilkelerini hiçe saymaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın