• 127
    ne ara bu kadar popüler oldu, ne ara bu kadar sevildi anlamadığım taktik.

    bu taktikle çıkıp beşiktaş'ın ölüsünün 4 gol attığı elazığspor'a 2 gol attık, * kral taktik oluverdi. juventus karşısına çıktık ilk 30 dakikadaki dengeli futboldan sonra maç ertelendi, * ertlenen maçta oynanan zaten futbol değildi.

    daha sonra gençlerbirliği deplasmanına çıktık - *ki dişe dokunur bir deplasmandı bu- 65 dakika drogba'ya topu şişirmek dışında hiçbir şey yapamadık.

    üstelik bu taktikte bruma'nın hiçbir şartta oynayamayacağı açık zira çocuk bırakın savunma yapmayı ve gidip gelmeyi, kendi meziyetlerine bile daha tam hakim değil. zamanla öğrenmesi gerekiyor. sürekli maç seçen, iyi maçlarda özveri gösterip anadolu takımlarına lakayıt oynayan bir eboue gerçeği de var.

    ek olarak üç göbek oyuncusu + 1 orta göbek oyuncusu * + 1 stoperler arasına girmeyi seven önlibero * ile oynuyorsanız kanatlarınızın gözü kapalı 70 metreyi gidip gelebilmesi lazım ki sizi çözen, kanattan oynayan kuvvetli rakiplere karşı pozisyon vermeyin. en azından oyunu doğru bir şekilde kanada açan takımlara karşı bu kadro kalitesiyle zorlanacağımızı düşünüyorum.

    kötü taktik demiyorum. şu aşamada bize uymaz da diyemiyorum. kuvvetli bir defans hattı oluşturursak uzun bir süre kanat akınlarını tolere edebilir, takımın güven kazanmasını sağlayabiliriz. ancak yine söylüyorum ne ara bu kadar izlenildi de beğenildi onu bilemiyorum. 3-5-2 gibi radikal sistem değişikliğine gitmek için bir şeyler görmek lazım.

    umarım bizim için hayırlısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın