resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 331
    15 aydan fazla bir zaman önce aldığı uzun süreli ceza sonrası büyüttüğü o nurtopu gibi göbeğine halen veda edememiş engin baytar ile takası, belki üzerine konulacak 1-2 milyon ile hatta, kârdır. 3. döneminin ilk sezonunda fatih terim'in galatasaray'ında çok önemli bir oyuncuydu engin fakat erzurum'daki maçtan sonra kendini bulamadığı ve kendine bakmadığı apaçık ortada. hâl böyle iken uygun bir para ile birlikte olcan karşılığında trabzonspor'a önerilmesi galatasaray için akıllıca bir hamledir fakat ek para 2-3 milyonu geçmemeli.

    böyle bir maddi imkanımız var ise bunu olcan'dan sonra tarık çamdal için kullanırız, mis gibi de olur. ki tarık için de bosman kuralından yararlanmayı akıl ettiğimizde tadından yenmez, parayı alır ömer toprak'ı getirmeye leverkusen'e uçarız.

    bazı arkadaşlar enteresan bir yanılgı içerisindeler bence. 6+0+4'ün egemen olduğu bir ortamda türk rotasyonunu belli standartların üstünde tutmanın gerekliliği pir-ü pak ortada, bunda hemfikiriz. e bunu sağlayabilecek oyuncular istanbul ekiplerinin söğüşleyicileri konumundaki anadolu kulüplerinde forma giyiyorsa ve mevzu-u bahis anadolu kulüpleri de 6+0+4'ten haberdar ise galatasaray için bu kumarı oynamak kaçınılmaz görünüyor. çünkü el mahkum. 4 transferden 1'i tutsa yine kârdır şu an için.

    (bkz: türk sol bek)
    (bkz: türk sol kanat)
App Store'dan indirin Google Play'den alın