• 1112
    --- alıntı ---

    yargıtay 5. ceza dairesi’nin, 3 temmuz süreci olarak bilinen ve istanbul 16. ağır ceza mahkemesi tarafından yapılan şike davası ile ilgili verdiği kararı onadığının iddia edilmesinin ardından yargılamaya konu olan fenerbahçe ve beşiktaş’ın üefa tarafından nasıl bir yaptırımla karşı karşıya kalacağı sorusunun cevabı da netleşmeye başladı.

    teksozhaber’in edindiği bilgiye göre tff ile uefa arasında uzun zamandır devam eden görüşmelerde uefa her iki takıma da küme düşürme cezası verilmesi kararlılığından vazgeçmedi. federasyon’un ise cezanın puan silme ile sınırlı kalması için ısrarcı oldu.

    ancak yargıtay’ın dosyaya dair kısmi onamasının açıklanmasından sonra tff’nin küme düşürme cezasına daha fazla direnemeyeceği, direnmesi durumunda fifa ve uefa’nın milli takım ve tüm türk takımlarının uluslararası müsabakalardan 5-8 yıl arası men kararı verebileceği belirtildi.

    yıldırım demirören ve tff yetkililerinin uefa’nın bu kararlılığı karşısında 2. sezonun ortalarında her iki takımı küme düşürüp aynı zamanda hatırı sayılır bir puan düşürme kararı vereceği belirtiliyor.

    --- alıntı ---

    kaynak: http://teksozhaber.com/...me_cezasi_yolda.html

    doğrudur, yalandır, yanlıştır bilmem ama bir gerçek var sular ısınıyor.

    temennim; milli takımın tüm kupalardan men edilmesi.
    bazıları kimlerle yola çıktığını ancak o zaman anlar sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın