• 14
    burak yılmazın ofsaytları ve kontrolsüz hareketler ile getirdiği fauller. dolayısıyla, özellikle ofsaytlar yüzünden, atılamayan bir sürü gol. ne demiştiniz daha önce? kötü oynasa da kazanma alışkanlığı olmalı bir takımın.

    şimdi senin elinde hucüm gücü, öyle ya da böyle, kağıt üzerinde iyi görünen bi kadro var. bunlar illa ki maç içinde kötü de oynasalar bir şeyler yapıyorlar, çünkü kalite var. selçuk ara pası atıyor mesela, ya da sneijder de keza şiir gibi bir top yolluyor. drogba duvar olup indiriyor. veya bunlardan biri bir şut çekiyor top sekiyor. ve bu pozisyonların büyük kısmında burak yılmaz top ile buluşuyor.

    tabi buluşabilirse. o an ya ofsayt, ya yanlış kontrol, ya eller kollar açık gereksiz bir faul ve bir pozisyona daha biter.

    herkes çok iyi burak kötü demiyorum, kaybetse de kazanma alışkanlığı olan, kötü oynasalar da kaliteli ayakları olan bir galatasaray diyorum. kadro mühendisliğini, defansını, bekini, oturmayan taktiğini geçtim. öyle ya da böyle bir şekilde pozisyon yaratabiliyorsan ve bunu kötü oynuyorken yapabiliyorsan, bir şekilde o golü atacaksın. kaçırma lüksün çok çok az.

    * 2013 - 2014 futbol sezonu için konuştuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın