resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2681
    kendisi gelmeden once bir ise yaramayacagini soyledigim, terim'in degil asil albayrak'in galatasaray'a kazigi, saha gorusu sifirin altinda kanat oyuncusu.
    terim cevresinde sevdigi adamlarin alalim abi diye israr ettigi oyunculari almasiyla meshurdur, 2. doneminde anadoludan aldigi oyuncularla ptt 1.liginde 2 takim kurulurdu. isin aci yani ikisi de kume duserdi. o alinan oyunculardan bir tanesi bile birakin iz birakmayi bazilari maca bile cikmadan geri gonderildi. ben kim olsa oynatirim mantigi (super egosu) oldugu icin albayrak gibi futboldan anladigi iki direkt arasi top gecmesi olan birinin israriyla amrabat gibi adama yatirim yapabildi. albayrak'in amrabat gibi adamlari sevdigi asikar, kisa boylu, yere saglam basan, ayaginda top tutan ve calimi seven oyuncu. en sevdigi oyuncu yildiray basturk olan birinden bahsediyoruz sonucta.
    sadede gelirsek mancini amrabattan tamamen vazgecmis degil. en azindan hatayi dogru tespit etmis ki kendisini sol kanatta yardir oglum, topu ileri tasi yeter mantigiyla oynatmak yerine, kupa maclarinda ileri ucta gorevlendirip saha gorusunu gelistirmeye calisiyor. zamaninda hasan sas'in kendini skstirmasini goren kafasi calisan bazi hocalari da onun kanat degistirerek oynamasini saglamisti ve hasan daha "versatile" oyuncu olmustu. amrabat'in da olmasi gereken bu. mancini'nin neden boyle cozum urettigini anlayabiliyorum bu nedenle. hos ben sag kanat ve sag bek calistirirdim sahayi farkli gorup kendini farkli durumlara alistirmasi ve ezberini degistirmesi icin ama mancini'nin yaptigi daha olagandisi bir calisma.
    benim umudum yok amrabatla ilgili ancak futbolu mancini kadar bilmem icin 20 yil durmaksizin futbolun icinde olmam lazim, o nedenle bir bildigi var ki bunu yapiyor diyip bir kac ay daha beklemek lazim. daha kolay olan cozum ise mancini'nin unal aysal'a : bu adami ne pahasina olursa olsun satin, yerine su, su adami istiyorum" demesi olurdu. hepimiz de bunu bekliyoruz aslinda icten ice. bugune kadar alistigimiz cozum de buydu. ama belli mi olur belki bu sefer kulubu anlik basaridan daha cok dusunen bir hocamiz vardir belki ve bize daha fazlasini kazandirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın