• 145
    atatürk bu ülkenin kurucusudur. ona saygı ve sevgi göstermek kanunların çok ama çok üzerinde. atatürk bir siyasi figür olmanın ötesinde bir semboldür. bugün bu sembol sportif/siyasi iktidarın karşısında yer alıyorsa ve bu sembolü kullanan kişiler veya kuruluşlar cezalandırılıyor veya ceza tehdidi yaşıyorlarsa o zaman sportif/siyasi iktidarın kendini sorgulaması gerekir.

    evet atatürk yıllarca tıpkı din gibi bu ülkenin hırsızları tarafından sömürüldü. fenerbahçe'nin atatürk sevdası, başkanı atatürk'e suikastten idam edilmiş bir kulüp için bile komikken, sebebini 3 temmuzdan sonra daha iyi anladık mesela.

    benim derdim galatasarayım neden çıkmıyor sahaya aslanlar gibi atatürk yazısıyla? benim türk futbolcularım afrikalı futbolcularımın mandela'ya gösterdiği sevgi ve saygının daha azını mı hissediyorlar? hiç sanmıyorum ancak korkuyorlar.

    bakın bunlar toplumsal tepkilerdir. içinde bulunduğumuz bu dönem gerçekten ileride belgesellere konu olacak ve bundan 20 yıl sonra bugünlere dönüp baktığımızda tarihin içinde olduğumuzu idrak ederek birer birey olarak ülkemizin kaderini şekillendirme hususunda ne yaptığımızı düşünüp çoluğumuza çocuğumuza anlatacağız.

    iyisi mi siz de bu federasyona saçma sapan sebeplerle hak verme çabası içine girip kabak tadı vermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın