resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2117
    türk futbolcularında en gıcık olduğum özelliklerden biri kendisinde de mevcut olan oyuncumuz. "nasıl olsa oynamıyorum" diyerek salmış gitmiş, kendimi hazır tutayım, fit olayım diye bir şey yok.

    haydi diyelim, ara transfer döneminde başka bir kulübe transfer olacaksın, insan biraz uğraşır, kilolarından kurtulur da transfer olduğu kulüpte fiziksel olarak iyi durumda olur, direk ilk 11 başlar maçlara ama tipik türk oyuncusu işte. transfer olacak, en az 1-2 ay orada da kilo sorunlarıyla uğraşacak ama direk 11'de oynama şansı bulacağından antremanlar sayesinde kilodan kurtulacak. sonra da "orada beni oynatmıyorlardı bakın aslında nasıl bir cevherim" diye caka satacak.

    engin'in hazır durumdaki halini, nasıl çalıştığını, bu takım için ne kadar uğraştığını biliyoruz, deli falan ama çalışınca bu takıma girebilecek bir adam, ilk 11'e yazılmadığında bile 12.yazılacak adam ama roberto manciniherkesi denerken bu adam niye ortalarda yok? senelerdir yedek kalmanın bir sıkıntısı mı bu bilmiyorum ama yazık ediyor kendine. şampiyonluk kutlamalarında gözümün önünde ağlayan engin ile şu anki "koyvermiş" olan engin arasında dağlar kadar fark var, hatta bu iki kişinin aynı adam olması bile bir tuhaf geliyor bana.

    anlamıyorum ki goncalves da silva ailton'un göbekli halini görüp mü böyle oldu bu futbolcular,ki o adam göbeklenmeden evvel almanya'nın altını üstüne getirdi golleriyle. daha kötüsü ise bu tip oyuncular transfer oldukları kulüpte de "nasıl olsa kilolu falan oynuyorum ben yaa" deyip iyice salıyorlar ya işte o zaman felaket oluyor. o tabi bu konunun başka bir boyutu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın