resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4377
    mesele azılı savunucuların olması olmayan başkan. mesele üç gün önce düğün dernek kuranların bugün gelip sataşmaları. başkanı geldiği gün hatta daha gelmeden eleştiren yazarlardan biriyim. ilk yönetiminde kurduğu toplama listeyi eleştirdim, fatih terimi getirmesini eleştirdim, sabriye kaptanlık verilmesini eleştirdim, albayrak gibi bir tiplemenin galatasaray yönetim kurulunda yer almasını eleştirdim, yerli kalitesinin artırılmamasını eleştirdim. bugün benim eleştiriler iyi kötü bitti, haliyle fatih terimi isteyenlerin eleştirileri başladı. buraya kadar anormal birşey yok. anormallik takım berabere kaldı haydi çullanalım diyerek, kafadan erhan telliyi aratmayacak senaryolar yazıp, hayaller üzerinden saldırılması. anlamadığım nokta ise, iki sene şampiyon olurken takım mesele yok, basket takımı 23 sene sonra şampiyon olurken mesele yok, şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken, üç gün önce gruptan çıkarken mesele yok, gençlerle berabere kalınca koltuğu sallanıyormuş da taraftarın gazını almak için ujfayı sportif direktör yapmış. ya bir kere mesela benim başkana karşı gazım olsa bu gazı ujfa ile falan alamaz. ujfa kim allah aşkına? eleştireceksek ujfa kim ne işi var o koltukta diye eleştirelim. niye hagi değil, prekazi değil, mustafa denizli değil de ujfa diye eleştirelim.

    ayrıca eleştiriken de galatasaray başkanını eleştirdiğimizi unutmayalım. o makama laf ederken terbiye düzeyimizi de bozmayalım.

    üç gün önce burası düğün bayramdı. üç günde bu noktaya bizi ne getiriyor, bu kadar mı sonuç odaklı bakıyoruz olaylara? haydi bakıyoruz diyelim, arkasından ağladığımız adam takımın başındayken, iki sene daha mı fazla puan topladı bu takım? meydan boştu bu puanlar yetiyordu. şimdi taş gibi bir fenerbahçe var, bu puanlar yetmiyor. mesele bu kadar basit. eleştireceksek bu konuda da başkana eleştirecek birşeyler bulabiliriz. iki senedir şampiyonuz ama meydan boştu. şimdi rakipler sivrildi puanlar yetmiyor, şampiyonluklar biraz balon muydu başkan diyebiliriz. ama ujfayı aldı da şükrü dedi de, gaz aldı da yapmayın ya. biraz seviye barındırsın ettiğimiz laflar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın