• 91
    geçen sezonki galatasaray - karşıyaka maçında yapılanlar azami 50-60 kişinin küfürlü tezahuratı ve sahaya atılan bikaç şeydi. bunun sebebi ise ligin ilk yarısında oynanan karşıyaka maçında yapılan rezilliklerdi. tbf karşıyaka'ya ceza vermeyince, oradaki 50-60 kişi misilleme yapmak istemişti. anons geçildi ve daha ilk uyarı yapılırken karşıyaka takımı içeri girdi ve hakemlerle pazarlık yaptılar, seyirci çıkartılmazsa sahaya çıkmayacaklarını söylediler. aradan geçen 10-15 dakika içinde seyircinin çıkartılması kararı alındı. 10.000 kişi gönderildi. galatasaray o maçtan dolayı üstüne 3 maç da seyircisiz oynama cezası aldı. ligin finalisti banvit ve fb ülker maçları da buna dahildi.

    bugün galatasaray o salonda darp ediliyor, küfürün bini bi' para, galatasaray yöneticisine fiili saldırı var ve galatasaray takımı sahaya çıkmak istememesine rağmen hakemler, "hayır çıkacaksınız" diyebiliyor.

    bugün o siktiğimin maçını kazanacağız ama, ne yazık ki alenen hakkımız yenirken gıkımızı çıkartamıyoruz. yazıklar olsun!..
App Store'dan indirin Google Play'den alın