resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4649
    yenilince eleştirmenin iyi gün taraftarlığıyla olan net bağlantısını açıklayabilecek varsa beri gelsin.
    geçin artık bu klişe lafları. yenilince de destek ver bilmem ne... ülen zaten galatasarayım yenilmiş, işler kötü gidiyor, ne diye destek olacağım takıma ekseriyetle zarar veren adama.
    defalarca yenildik, kötü oynadık, puan kaybettik. tüm bunlarda eleştirilen oyuncuları bi' toparlayın bakalım. buraya gelip melo'yu, nando'yu, drogba'yı, semih'i sürekli eleştiren oluyor mu? hayır. kim boklanıyor? burak, hakan balta, sabri, amrabat... e be abicim ben bu son saydığım adamlara niye destek olayım sürekli. manyak mıyım ben?
    kaliteli adamı savunursun, arkasında durursun. onla yola devam ederken için rahat olur. savunacak argümanın her zaman vardır çünkü. ama bu zarar veren ekip?
    zamanında kimleri eleştirmedik... özhan canaydın'dan tut da, hakan şükür'e kadar. her kim ki galatasaray'a faydasından çok zararı dokunuyor; her daim boklanması mübahtır. bunun iyi gün taraftarlığıyla ilgisi yoktur. aksine en kötü günde bile doğrudan çözüm odaklı düşünmektir.
    burak yılmaz uzun vadede güvenilecek adam değildir. galatasaray'ın kaderi bu adamın gününde, formunda olmasına bağlı olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın