• 117
    daha önceki dizilişlerde hissettiğimiz yabancı oyuncu transferi ihtiyaçlarını bertaraf etmiş gibi görünen sistemdir. daha dün sol bek, sağ kanat ve stoper ihtiyaçlarımızdan bahsediyorken bugün almasak da olur diyebiliyorum bu sistem sayesinde. bu taktiksel dizilişin tek olumsuz yanını armindo tue na bangna bruma hissedecekmiş gibi duruyor ama onun da drogba ya da sneijder'in yokluğunda serbest oyuncu olarak faydalı görevler alabileceğini düşünüyorum. düzenli forma giymesi zor görünüyor maalesef.

    ne tam olarak sol bek ne de sol açık dediğimiz albert riera bu sistem için biçilmiş kaftan. *

    her hafta değişen partneriyle, liderlik özelliği taşımaması sebebiyle stoperde hataya yatkın oynayan aurelien chedjou da o bölgeye 1 kişinin fazladan eklenmesiyle kendini buldu. defansımızdaki liderlik eksiğini sahada daha fazla stoper bulundurarak aşmış olduk.

    4-4-1-1 ve 4-2-3-1 dizilişlerinde kanatta değerlendirilen * burak yılmaz da gole en * yakın olduğu forvet pozisyonunda oynatılıyor.

    2013-2014 ara transfer döneminde albert riera yerine aleksandar kolarov'u, emmanuel eboue yerine luis antonio valencia mosquera'yı almayacaksak yabancı oyuncu transferine ihtiyacımız yok. tek yapmamız gereken yerli yetenekli ya da potansiyelli oyuncuları kadromuza katıp kadrodaki kanserlerden * * * * * kurtulmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın