• 76
    başbakan, spor bakanı suat kılıç, istanbul valisi, tff, medya gibi akp hükümetinin atadığı bir başka azılı galatasaray düşmanı kişilik.

    hep diyorum tedbir talebinin kabul edilebilmesinin koşulları bellidir. ortaya telaffisi imkansız bir zarar çıkacak olması ve hukuka açıkca aykırı bir uygulama olması. ve buna istinaden de tedbir talebi dediğin şey hakkında çok hızlı karar verilir. sen de 3 gün ben diyim bir hafta. o telaffisi imkansız zarar dedikleri her ne boksa yani karar çıkmayan 4 ayda zaten doğdu.

    ey galatasaray taraftarı. eğer takımını seviyosan, eğer adaleti seviyosan, eğer ülkenin avrupa'da yükselmesini istiyorsan oyunu bu adamlara vermeyeceksin. verirsen de şikayet etmeyeceksin. çünkü elindeki tek yetkiyi galatasaray'ı bıçaklayarak kullanmışsın demektir.

    artık taraftar olarak sadece şu an hükümeti kurmuş akp'ye değil, tüm siyasi partilere bu seçimde bir mesaj vermeliyiz. fenerbahçe taraftarı sandıkta görüşürüz pankartı astığı günden beri tüm siyasilerde bir oy kaygısı doğurdu. çünkü dediklerini yaptılar ve sandıkta görüştüler. o gün bu gündür de ekmeğini yiyorlar.

    sıra bizde. biz de galatasaray düşmanlarını o sandığa gömmek zorundayız. yoksa 94 günde bildirilmeyen görüşler, 3 senede devredilmeyen stadlar... daha nicelerini görürüz.

    sıcak yuvalarınızdan çıkma ve mücadele etme zamanı galatasaray taraftarı. çünkü yarın egemen bağış gider, kurtuldum sanırsın ama yerine megemen zağış gelir daha beterini yapar. 20 milyonsun. tek başına bir partiyi iktidar yapabilme gücün var. ve bu gücün yaratabileceği tahribatın korkusunu tüm siyasi partilerin iliklerine kadar hissetmesini sağlamalısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın