• 17617
    "galatasaray'ın bu turu geçeceğine bütün kalbimle inanmıştım. çünkü futbolcu kardeşlerimin hepsinin kumaşı belli, hepsine bütün taraftarlar ve camia olarak güvenimiz sonsuzdu. maalesef ilk akşam kar dolayısıyla maç ertelendi ama iyi ki de ertelenmiş. zemin bizim için daha iyi oldu. allah'ıma şükürler olsun ilk onaltıya kaldık . "

    "galatasaray olması gereken yerde, bunu avrupa takımları da biliyor. galatasaray avrupa' da farklı oynuyor. ülkeyi çok iyi temsil ediyoruz, yıllardır bu böyle. allah'a şükürler olsun ki bu sene de en iyi şekilde temsil edeceğiz. galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde oynayabilecek tecrübesi, gücü, kuvveti ve futbolcusu var."

    "galatasaray takımı her kim ne söylerse söylesin ligin şampiyonluk favorilerinden bir tanesidir diye düşünüyorum... yeter ki o içerdeki huzur ortamı tekrar olsun, o takım ruhunu tekrar yakalayalım. dünkü maçta gördüm ki her şey mükemmel, yerine oturmuş. inşallah böyle devam eder. ben inanıyorum ki bu çıkış ankara'da gençlerbirliği maçında da devam edecek. ankara'dan da 3 puanla ayrıldığımız zaman inanıyorum ki galatasaray devrenin sonuna kadar iyi bir çıkış yakalayıp, devre arasında iyi hazırlanıp, ikinci yarıda bambaşka bir galatasaray olacak."

    "galatasaray taraftarlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. kar demeden yağmur demeden çamur demeden dünyanının her yerinde bizi yalnız bırakmayan galatasaray taraftarları bu galibiyetin en büyük mimarlarındandır.. juventus maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız hiç susmadılar, hiç ümitlerini yitirmediler, doksanıncı dakikaya kadar müthiş bir destekle yanımızda olan, iş saati olmasına rağmen stada gelen o büyük, o yüce insanlara camia adına ne kadar teşekkür etsek azdır. onların hepsine; "i love you" diyorum, hepsini çok seviyorum .. iyi ki varlar. galatasaray, taraftarlarıyla birlikte çok daha büyük, çok daha güzel, çok daha şık .."

    "şimdi ezeli rakibimizle aramızda 9 puanlık bir fark var. 14 maçta sonunda fark 9 puan oldu ama 20 maç daha var. 20 maçta kapanmayacak bir fark değil, kapanabilir. yeter ki biz o istediğimiz, arzuladığımız futbolumuzu tekrar sahaya yansıtılım. galatasaray'ın yapamayağı bir şey yoktur. bunu da gördünüz. galatasaray çok olumsuz şartlara rağmen allah'ın izniyle son onaltıya kaldı. bu türkiye açısından da camia açısından, futbol takımı açısından, teknik heyet açısından herkes için çok önemli. futbolcu kardeşlerimin hepsini tebrik ediyorum, gözlerinden öpüyorum. müthiş bir oyun çıkardılar, çok akıllı, çok bilinçli oynadılar, teknik heyetin, futbolcuların, camianın böyle bir zafere ihtiyacı vardı. hepsine teşekkür ediyorum .."

    "fatih terim, mancini konularına cevap vermek istemem. o tip konulara girmemizin camiaya bir faydası olduğunu düşünmüyorum.. fatih hoca bizim için çok önemli ve türkiye'nin çok ender yetiştirdiği hocalardan bir tanesidir. fatih hocanın yeri hiç bir zaman doldurulmaz, herkesin bunu böyle bilmesini istiyorum. mancini geldi, mancini'ye başarılar diliyoruz ama fatih hocanın yeri tabi başkadır."

    "ben inanıyorum ki türkiye futbol federasyonu, türkiye kupası'na bir statü getirecektir. futbolcu ve takımların kazançlarını bir seviyeye getirecektir. düşünebiliyor musunuz şimdi galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş gibi büyük kulüpler bir çok futbolcusuna en az 15-20'şer bin hatta 30'ar bin euro maç başı ücreti veriyor. siz bu kadar maç başı ücreti verip oynattığınız futbolculara, aldığınız paranın üç katını vereceksiniz . tabi bu camiya açısında her ne olursa olsun farklı bir şeydir. aziz başkan birşey söylemiş ise bir bildiği vardır."

    abdurrahim albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın