resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4490
    önceki entrymde kafam karışık yazmıştım kendisi hakkında. (bkz: wesley sneijder/@wking1905)

    bazı okuduğunu anlayamayan veya art niyetli arkadaşlar bunu oflamışlardı ilginç bir şekilde. sonradan da hakkında kötü yazanlara sıfatlar taktıklarını gördüm.*

    öncelikle burda yazılanlar kişiselgörüşlerdir, haklı / haksız olunması gereken bir durum yoktur. (u: şu kadın şu şekil geyinir, bu bu şekil geyinir, şu şekil geyinir, özgürlüğü bidir! ) sözlük ortamını kişisel masturbasyona dönüştürmezseniz çok daha eğlenceli bir yer oluyor, bunu söylemeden edemicem, ekşide falan değilde burda yazmamın nedeni aslında herkesin ortak bir paydada buluştuğu bir yer olması.

    (bkz: galatasaray)

    neyse insanlara sıfat takmadan , aşşağılamadan , benim dediğim doğru çıktı wohhoooo! tribine girmeden bişiler yazayım ; oflayanların canı sağolsun.

    o golü attıya sneijderşimdi 10 maçta bir oynasa hakkı var artık. sürekli sakat gezse de kredisi sonsuz. bu adam bu gol için alındı bu takıma. karabüke, kastomuna* bu takımdaki herkes atar gol. ama juventusa madride sneijderatar, drogbaatar.

    sonuçta işini yapan adamı insanlar neden eleştirsin ? sneijderişini yaptı.* hemde en kral şekilde. attığı gol buzlu sahada, kaleye bakmadan ve de buffonun koruduğu kaleye ! heralde bunu yapacak dünyada 3-5 topçu vardır.

    geriye tek bir işi kaldı.
    hagineyi en iyi yapardı ? işler iyi gitmiyoken kontrolü eline alırdı. bir çakardı 35 metreden oyun çözülürdü. peki ne zaman yapardı bunu ?
    her zaman ! ben haginin sakatlıktan falan 6-7 maç takımdan uzak kaldığını hatırlamam, belki de olmuştur bilenler yeşillendirsin.

    şimdi şıno* sende istikrarı sağla senide o seviyede sevelim, 2. hagiolmak istiyorum demek kolayda onu yapmak zorbe dostum; 1 değil 10 değil 10 larca maç lazım.

    demem o ki ; senden beklentimiz çok büyük olduğu için çok eleştiriliyosun, işin zor ama sende onu yapacak yetenek fazlasıyla var.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın