• 2851
    dünyadaki en mide bulandırıcı kulüp.

    en büyük hedefi galatasaray'ın elde ettiği başarıları elde edebilmek. edemezlerse, galatasaray'ı taklit etmek. hayatları bizi taklit ederek geçti adamların.

    antu'ya giriyorsun kendi başlıklarından fazla galatasaray başlığı, sözlüklerine giriyorsun * sol frame'de fenerbahçe ile alakalı hiçbir şey yok, başkanları kongre yapıyor on kelimesinden altısı "galatasaray". düne kadar resmi twitter adresleri taraftarlardan gelen anti-galatasaray mesajlarını rt yapıyordu. * yaa hepinizin amk.

    bunlar oyuncu alırken özellikle karaktersiz oyuncuları mı alıyorlar diye ciddi ciddi merak ediyorum. ya da bunların bir aşısı var sanırım. oyuncuyu alınca basın toplantısından hemen sonra o aşıyı vuruyorlar oyuncu bütün karakterini orada bırakıyor.

    misal webo. ibb'de oynayan sıradan bir topçuyken bir avuç kuş sürüsüne yaranmak için kendini rezil ediyor. *

    bizim bu pozumuz webo kardeşimizin çok zoruna gitmiş: http://distilleryimage8.ak.instagram.com/...0c124607064fb8_8.jpg

    o da bunu paylaşmış: http://www.dha.com.tr/...30919112568195_3.jpg

    iyi de güzel insan sizin o pozunuzdan aylar önce çekilen bu ne?: http://imgz.maraton.com.tr/...32036363899283_2.jpg

    kim kimi taklit ediyor. rizespor'u yenmişsiniz olum helal olsun size, biz kendi sahamızda yenemedik rizespor'u. ancak juventus'u yenebiliyoruz işte :( *

    coming soon ne amk yaa. neyin mesajını veriyorsun? şampiyonlar ligi mesajı falan veriyorsan onun için daha çoooook coming soon dersin. çünkü amk seneye de yoksunuz. fm'de bile yoksunuz. pack indirmen lazım avrupa'da oynamak için.

    tamam amk tamam. o da sizin olsun. siz bir ailesiniz, kenetlendikçe büyüyün. http://prntscr.com/2akhgf
App Store'dan indirin Google Play'den alın