• 84
    3-5-2 ile devam etmeliyiz. en azından bu sezon sonuna kadar çünkü 4-2-3-1'lik transfer yapmaya çalışsak en azından ilk 11'e 4 transfer gerekir. bu da bu sezonu kaybetmek demek. hiç maceraya gerek yok valla sağ açıktı nani'ydi falan. alacaksın lider savunma oyuncusu, böyle babacan lider olacak, biraz hava hakimiyeti olacak biraz ayağı iyi olacak ama muhakkak dengeyi sağlayacak, tecrübeli olacak.

    bir de bulunabilirse ilk 11 için riera'nın yerine sol kanatta ileri-geri yardıracak lwb-lm oynayabilecek bir cengaver. lig içinse soktuğumun yabancı sınırını düşünürsek 3-5-2'de solda oynayabilecek yerlilerden ishak doğan ve yine sağda oynayabilecek tarık çamdal'ı alırsak sezon sonuna kadar bizi çok iyi idare edecek kadromuz olur. ve son olarakta geçtiğimiz sezon 1461 trabzon forması giyen, bu sezon trabzonspor'un 3. kalecisi olan fatih öztürk'ü alabiliriz. ikinci kaleci olarak fena olmaz. 1461 trabzon'da çok iyi maçlar çıkarmıştı.

    la oğlum 4-2-3-1'e laf ettin ama 3-5-2 için de bir sürü fatura çıkarttın, demeyin. 3-5-2'de ilk 11 olmazsa olmaz tek eksiğimiz lider stoper diğerinde sağ bekte genel itibariyle güvenemeyeceğimiz eboue, sol bekte olmayan riera ve sağ sol fark etmez adam olmayacak amrabat veya aydın yerine transfer yapmalıyız. stoper her ikisinde de eksik ama. kulübeyi de yerlilerle güçlendirmeliyiz.

    --------------------muslera--------------------
    ----------------------fatih öztürk-------------

    -------semih----lider----gökhan-------------
    -------chedjou-----ceyhun-------balta--------

    --eboue--------------melo--------lwb/lm------
    tarık çamdal ---yekta--------ishak doğan---
    ------------------------------selçuk---------------
    ------------------------------engin----------------
    --------------------sneijder-------------------------
    --------------------emre---------------------------

    -----------------drogba-----------burak-----------
    ------------------------------------umut-----------

    ayrıca bruma'yı da kiralık vermeliyiz. yaptığım kadroda olmayan oyunculardan da 1 veya 2'si kalabilir, diğerleriyle bir zahmet yolları ayıralım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın