• 17593
    "açıkcası ben de sizin kadar biliyorum, çok gazete okumam ama çıkan haberleri gördüm. şu an gündemde olan bir konu değil, ama transfer dönemi her zaman açık. daha önce bunun gibi birçok takımla adım geçti, iletişimim oldu. bazen ise bunlar beni gıcık edebiliyor. çünkü taraftarlara bir şeyler açıklamak zorunda kalıyorum.

    türkiye'de taraftarlar çok duygusal, tutkuları çok farklı. bazen onlara bu tür haberleri bilmediğimi nasıl açıklayacağım konusunda sıkıntılar yaşıyorum. tekrarlamam gerekirse ben de sizin bildiğiniz kadarını biliyorum. galatasaray'da kendimi çok iyi hissediyorum. şampiyonlar ligi heyecanını yaşamak, devam etmekten memnunum. elbette ne zaman ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz ama ben burada şu an mutluyum."

    "böylesine önemli bir maçta galibiyet golünü atmak insana güç veriyor. benim için çok önemliydi, kulüp için daha fazla. kazanmak için her şeyi yaptık, elimizden ne geliyorsa. juventus benim üzerime odaklandı, iyi savundular. savaşmak zorundaydık öyle yaptık ve hakettik. aslında dün oynasaydık daha iyiydi ama uefa ve hakemlerin kararı. gündüz bu şartlarda oynamak zor oldu. iki çılgın gün yaşadık"

    wesley sneijder
App Store'dan indirin Google Play'den alın