resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4453
    galatasaray' a gelmeden önce de dünya üzerindeki en beğendiğim ve hayranı olduğum 3 futbolcudan biriydi. şutlarını, frikiklerini, akıl dolu pas ve asistlerini, muazzam saha içi görüşünü izledikçe mest oluyordum. hatta sneijder' in maçlarını izlerken böyle adamların galatasaray' a gelmeleri mümkün değil, avrupa takımlarında böyle adamlar varken nasıl rekabet edebilirizki onlarla diye düşünüyordum.
    sonra bir mucize oldu. ünal aysal sözünü verdiği çilek transferini yaptı ve kendisini takımımıza getirdi. günlerce inanamadım.
    geleli henüz bir sezon bile olmadı ama tek başına kazandırdığı en az 6-7 tane maçı var. oynadığı zaman asist-gol üretememişse dahi muhakkak asist öncesi pası kendisi veriyor. faydasız diyenlerin şaka yaptıklarını umuyorum. ayrıca mücadeleden kaçmıyor. sorumluluk ta alıyor gerektiğinde.
    en son olarak ta bugün 11 aralık 2013 galatasaray juventus maçı ' nı alarak şampiyonlar liginde tur atlamamızı sağladı.
    sadece sakatlıklarla ilgili sıkıntı yaşıyor ve yaşatıyor. çünkü olmağı maçlarda kaliteli hücum yapamıyoruz, pozisyona dahi zor giriyoruz. haldır huldur atağa kalkan, ne yaptığını bilmeyen bir görüntü çiziyor hücumcularımız. drogba hariç tabi.
    3-4 maçta bir sakatlanıp maç kaçırıyor bu sezon sneijder. mancini' nin antrenman yöntemlerine alışıp bu sorununu üzerinden atmasını diliyoruz. her maç oynarsa galatasaray ligdeki tüm maçlarını kazanır, şampiyonlar liginde de yol alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın