• 7
    net olarak en zor kağıt oyunudur. hakkında kalın kalın kitaplar vardır. ancak izleyerek ve oynayarak öğrenebileceğini, kitaplardan öğrenilemeyeceğini düşünüyorum ben.
    bizim bir aile geleneğimizdir. babam babasından, ben de babamdan ögrendim bu oyunu. öğrendim diyorum çünkü yaklaşık 8 sene boyunca sadece oynayanları seyrettim. dedemi veya babamı briç kulüplerinde, lokallerinde veya bridgebase.com da oynarlarken 8 sene boyunca izledim. bu neden böyle, niye şöyle gibi sorularla bol bol tecrübe edindim.
    öğrendiğimi düşündüğüm zaman sahaya inmeye karar verdim. şimdi bir hayli güzel oynuyorum. her boş vaktimde başındayım. ama ben daha çok gamyun sitesini tercih ediyorum. orası bridgebase gibi değil acemi çok. dediğim gibi ne kadar zorsa o kadar güzel ve bağımlılık yaratıcı bu oyun. öğrenmeye çalışmanızı tavsiye ederim. zira bunu öğrendikten sonra batak cart curt bir daha yüzüne bakmıyorsunuz size sıkıcı gelmeye başlıyor diğer oyunlar. özellikte batakta bir briç oyuncusu çok ama çok zor yenilir yani.
    son bir bilgi vereyim; bu oyunu kötü oynayanlara batakçı acemi denir.

    bir de saatler sonra gelen edit: 52 destesiyle yapılan tek spordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın