resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 311
    devre arası transfer döneminde defans için transferde ilk hedefimizin ömer toprak olması gerektiğini düşünüyorum. ancak ömer' i alamazsak serdar' ın gelmesine de hayır demem. tabi uygun bir bonservis bedeline.
    ben olaylar arasında, kişiler arasında bağlantı kurmayı, benzerlikler keşfetmeyi ve bunlar doğrultusunda geleceğe umutla bakmayı ve tahminlerde bulunmayı seven birisiyim.
    hadi gelin hep beraber bir zaman tüneline girelim.
    2010-2011 sezonuna ışınlanalım. geçirdiğim enteresan bir günü tekrar yaşamak ve sizlere de yaşatmak adına iniş yerimiz olarak da istanbul' un kartal ilçesini seçelim.
    kartal stadı' nın önündeyiz.şansa bugün de kartalspor' un maçı varmış. hasan doğan spor kompleksi' nin ön tarafında kalan bilet gişesinden bir bilet alıyoruz. gelmişken bir de maç izleyelim gibisinden.
    girdik stada, maç başladı. aklımıza semih kaya diye bir genç çocuk takıldı. yahu bu burada değil miydi ? daha bir önceki sezon çağlar birinci' ye karşılık bedelsiz olarak denizlispor' a verilmek istenip te galatasaray' da kalmak için mücadele edip kazanan sarışın oğlan buraya kiralanmamış mıydı şeklinde bir soru daha takılıyor aklımıza. yeteneksiz de çocuk değildi. niye kartalspor' un tandeminde adını sanını bilmediğimiz, hiç süper ligde oynayamamış 35 yaşındaki 2 kazma oynuyor diye soruyoruz kendimize.
    eh, burada da yedek kaldığına göre demek ki kötü futbolcuymuş be diyoruz. baksana bank asya' da bile 2 tane 35' lik kazmanın yedeği. seneye galatasaray kesin kovalar bunu, bizim takımın futbolcusu değilmiş demek ki diyoruz. maç bitiyor oradan ayrılıyoruz.
    bir sezon ileriye gidiyoruz. geçen sezon kartalspor' da dahi oynayamayan semih kaya, fatih terim tarafından kadroda tutulmuş. kırmızı kart cezalısı servet çetin ve sakatlanmış gökhan zan' ın yokluğunda ujfalusi ile bir kayserispor maçında tandemde kendine yer bulmuş. hatasız oynuyor semih. her şeyi yapıyor sahada. ulan bu çocuğa ne olmuş diyoruz, galatasaray forması farkı demek ki diyoruz.
    şimdi günümüze dönelim. serdar aziz diye bir çocuk var. henüz teknik olarak 22 yaşı bitmemiş bir delikanlı. bursaspor' da pek kadroya giremiyor, 33' lük ibrahim öztürk*' ün yedeği.
    bu delikanlı güçlü, hızlı, topla arası iyi güzel al-ver yapıyor.
    yani galatasaray önceki dönemleri bakımından karşılaştırıldığında semih kaya' dan daha iyi bir durumda.
    gömmeden önce geçmişi bir gözden geçirmekte fayda var diye düşünüyorum. kimler geldi kimler geçti bu kulüpten. ne haketmeyen adamlar ekmeğini yedi galatasaray' ın. inanın bana bu çocuk ta bir şansı hakediyor. galatasaray' da kendini gösterme fırsatını yakalasın, drogba, sneijder, burak gibi yıldızları marke etsin her gün idmanda. bir bakalım. senelik 3 milyon euroluk garanti bir sözleşme yapacak hali de yok. en fazla bir furkan özçal parası kazanır.
    galatasaray' ın parası deniz değil tabiki ama emin olun bu şansı yiğit gökoğlan' dan, furkan özçal' dan, sercan yıldırım' dan ve daha nicelerinden daha fazla hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın