• 377
    olaylar soyle gelisti: guzel site yapmislar, kombine sahipleri vaz gecince-karsiliginda hediye ceki mi ne aliyolar- biletlerin az da olsa bi kismi bosa dusuyor. yardimdim hemen internetten aldim. mutluydum.

    derken aksam saat 8'de evden ciktim. tam cikarken kar basladi. baya da iyi yagiyor. amk kendime de guvenmiyorum, acemi soforum. yavaaas yavaaas gidiyoz butun milletle.

    saat 8:45 gibi falan stat cevresindeydim. orada geniiiiiis bi u cekiyorsun otopark icin. saat 9:45 oldugunda ben hala u'yu bitirmemisim. derken bi baktim ben yanlislikla stadin otoparkina donmusum. tabi oralar halk icin degil.

    amk yardiriyorum asagi dogru herkes otobanin sagina park etmis. ben de edicem arkadan pic trafik polisi "01(arabayı adana'dan aldım, kaldı oyle. adanalı değilim) devam et park etme oraya" diyor. amina kodugum gormuyor musun rezaleti?! bi de cekicileri dizmisler siraya bok var gibi lan bastiyorum asagi dogru taaaa arabalarin bittigi yere park ediyorum. en az bi kilomere stada.

    kar yagiyor ama aanasinin ami gibi olacak o belli bastan. arabayi cekseler sikseler umurumda degil. kosa kosa stada gidiyorum. kar yagiyor. arabanin amk demisim. nefessiz bi sekilde yardiriyorum yokus yukarı. bakmayin baya var stada. amk ben kosarken sampiyonlar ligi muzigi caliyor. her seye kufredemiyorum nefesim yok!

    lan stada tersten giriyorum ya adamlar almiyor bilet nerede diye. gise obur tarafta, internetten almisim bileti. "abi -ayilarin hepsi simdilik dayi- walla internetten aldim" diyorum, maili gosteriyorum. "bak abi referans no falan, juventus yaziyor bak" derken adam saliyor aciyip. bu sefer stadin obur ucuna yardiriyorum. malum giseler oarada. gisedeki orospu hatun yavas yavas veriyor bileti. kufredemiyorsun bi gotluk yapar diye, refererans numaramı begeniyor once. lan nesini begenmiyosun amk. arada koca cam var, dovsen dovemezsin.

    alinca bileti tersine yardiriyorum. 10. dakkaya falan yetisiyorum. cepler bozuk para falan dolu ama kimse sallamıyor. cok iyi bi taraftar oldugunu anliyorum o gazla. kar siddetleniyor. oyuncular soyunma odasina gidiyor. daha da siddetleniyor. belli ki mac tatil olacak. kos kos arabaya gidiyorum. arabayi cekmislerse donup olecem uzerim ince sayilir. buluyorum arabayi. hala ensonda benimki. istanbul'un en safi oldugumu anliyorum. sonra 30-40 hizla eve variyorum kazasiz belasiz. mac yarin 4'teymis. is yerinden izin kasacaz simdi, hadi bakalım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın