• 219
    kötü oyun kurucu. oyun kuramayan oyun kurucu. biz bunu söyleyince kapak yemiş oluyoruz.

    9 aralık 2013 galatasaray fenerbahçe basketbol maçında 18 sayı 4 asistle oynadı. 2 üçlük 5/6 ikilik isabeti var. üçlüklerden biri arroyo'nun al da at dediği üçlük. diğerleri arroyo'nun kurduğu oyunlarda ender'in ikili oyun sonrasında rakip uzunlarla veya kenan sipahi ile kalmasıyle potaya drive etmesinden bulduğu basketler.

    ender'in 22 dakikasının büyük bölümünde arroyo 1 ender 2 oynuyor ve ender'in hücumlarda hiçbir yaratıcılığı yok. bitirici rolde ikili oyundan sayılar buluyor ve biz kapak yiyoruz. eyvallah da arroyo'suz ender napmış bugün söyleyin de konuşalım ?

    ender arslan kötü oyun kurucu. bugün 18 sayı 4 asistle oynadı ama yine söylüyorum kötü oyun kurucu. yaptığı tercihlerin çoğu doğru değil. takımı sırtına alıp taşıyamıyor. oyun kurucu rolünü aldığında hücum sürelerinin çok büyük kısmını boşa harcıyor. ender kötü oyun kurucu.

    yine söylüyorum. ender hedefleri büyük olan bir takımda yer alamaz. alacaksa da 3-5 dakika oynayacak üçüncü guard olur. oyuna hükmedemeyen, potaya gitmeyince hiçbir özelliği kalmayan bir oyun kurucu ender arslan. büyük maçlarda ender arslan'a 20 dakika süre veremezsin. çünkü büyük takımlar ender'in ceylan gibi sekerek potaya gitmesine izin vermez. ender potaya gidemeyince napar ? hiçbir şey yapamaz. çünkü ender oyun kurucu değil. iyi bir oyun kurucu değil.

    daha iyi yerli guard mı var ? yoksa çift yabancıyla oynayalım o zaman. ama ender, sinan, göksenin gibi yetersiz oyuncular bu takımda oynamasın daha fazla. engin atsür formuna bir kavuşsun, sonra göreceğiz bakalım ender arslan en iyi yerli guard mıymış değil miymiş. sonra bana kapak takar gerçi, ödeşiriz.

    ayda yılda oynayınca insan mutlu oluyor işte. good job ender abi, well done.
App Store'dan indirin Google Play'den alın